Jag är en väldigt positiv och energisk tjej ursprungligen från Örebro. Jag jobbar som Personlig Tränare på heltid sedan 6 år tillbaka och det är min största passion att hjälpa människor till ett hälsosammare samt ett skadefritt liv. 
Jag är fd. skidåkare med många år bakom mig inom styrketräning, rehabilitering och mental träning innan mitt liv gick över till att hjälpa andra människor. 
Att jobba som PT är det roligaste jag någonsin gjort och att leva min dröm är något jag tackar för varje dag.


Min resa som PT började när jag hade mycket problematik och skador i ryggen efter min skidåkning och jag valde att ta tag i min kropp och anlita professionell hjälp, resan har varit lång och min omgivning såg mina resultat jag gjorde efter mycket studerande och samarbeten med professionella personer runt mig. 
När jag tog beslutet att utbilda mig och börja som PT gick allt väldigt snabbt, 6 år senare är jag här och jag älskar varje dag. 
Jag är en person som aldrig ger upp, tror aldrig något är omöjligt oavsett förutsättningar så finns alltid en väg vi måste bara hitta rätt väg för just dig. 


Min filosofi i livet är:
 ”What you think you become, what you feel you attract, what you imagine you create”

 Din viktigaste resa börjar mentalt, utan rätt inställning, förutsättningar och motivation är det svårt att komma framåt. Att älska dig själv för den du är och hur du kämpar är väldigt viktigt för att komma framåt i din personliga utveckling. Jag fokuserar dagligen på den mentala hälsan och hålla balansen mellan livets alla ben. I balans trivs vi bäst och det är något varje individ behöver jobba med, jag coachar dig i din livsfilosofi och vad du mår bra av samtidigt som vi stärker hela din kropp.