Personlig träning

Fr. 8,500kr

Att träna med PT är en unik upplevelse och extremt lärorik. Att du ska nå ditt mål är för mig viktigt, men att du LÄR dig om dig själv och din egen träning är för mig viktigast. Att du inte bara kommer för att träna utan för att även få kunskap i om varför vi tränar som vi gör.
Att få träna med en PT ger en stor helhet i vad just du behöver för att nå ditt mål, men även vad du behöver jobba vidare på för att fortsätta utvecklas dagligen. Om vi bara tränar det vi är bra på hur ska vi då utveckla våra svagheter? Det är precis därför vi fastnar. Vi måste utanför COMFORT ZONE
Personlig Träning är precis som det heter, personligt och det är därför viktigt för mig att lära känna dig och hur jag allra bäst kan hjälpa dig.
Jag ser dig, jag hjälper dig och vi gör det tillsammans som ett team.
Att ha en PT är otroligt roligt och lärorikt och du kommer få lära dig så otroligt mycket om dig själv och hur du i framtiden även kan planera din träning. Jag är här för att ge dig verktygen, så att du och jag kan bygga ditt imperium!

Här kan du välja om du vill träna individuellt 25/50min, DUO eller grupp.
En resa med PT är inte bara fantastiskt roligt, det är lärorikt, effektiv och smart träning för dig så att du kan växa som människa.

Nollställ